tiistai 17. helmikuuta 2015

Ihanat seinät!

Kaikki tapetit seinillä! Vitsi miten hienolta kaikki näyttää!

Aloitetaan esittely sitten vessasta :-D Eli toisen vessan takaseinään tuli tällainen ajatelmatapetti. Tää on joku Modern Talking-mallisto, hah! Ihastuin tähän tapettiin heti ekassa paikassa kun käytiin tätä katsomassa. Tilattiin tapetti Saksasta ja rullalle tuli hintaa vain 19,90e, ei paha. En halunnut tätä isolle seinälle ja värit mätsää vessan kaappeihin, joten ajatelmat löysivät paikkansa vessasta, huvittavaa :-D Tykkään kyllä kovasti huvittavuudesta huolimatta :) 



Sitten seuraavaksi makuuhuone. Kameralla ei taas ihan edustuskuvia tullut, mutta hiukan näkee. Alemmassa kuvassa leijuu hiukan pölyä myös koristeena. Tykkään kun tapetti on selvästi tummempi kuin missään muussa huoneessa olevat seinät. Väri näyttää aika tasaiselta, mutta kuviotkin erottuu. Hiukan tässä seinällä erottuu tapetin saumat, toivotaan, että katosta tuleva valo tasaa sitä. Tapetti on kyllä tosi huolella kohdistettu, joten en uskoisi, että tämä johtuu tapetoinnista vaan tapetista itsestään...niin ja toivottavasti myös valon suunnasta.


Sitten halli. Voi vitsi miten tää on ihana! Kuviollinen, mutta silti hyvin neutraali. Nyt kun näin tämän tapetin seinässä niin oikein huokasin, ettei otettu tummempaa kuviota kuin tämä. Kuvio mahtuu niin monta kertaa isolle seinälle, että tällainen vaalea kuvio sopii meidän mielestä tähän seinälle hyvin. Eri valossa kuviosta erottuu hienosti värit eri tavalla, niin kuin alla olevasta kuvasta voi hiukan nähdä. Eli vasemmassa reunassa valkea väri erottuu selvemmin ja taas oikeassa reunassa erottuu paremmin harmaa väri. Makuuhuoneen tähtitapetinkin kanssa värti mätsää. 



Tapettien lisäksi ollaan saatu autotalliin ovi. Hyvin nousi sähköovi nappia painamalla.  

1 kommentti:

  1. Heii, ihana tapetti!♡ Voisitko kertoa tarkemminn, mistä sen tilasit?(:

    VastaaPoista