maanantai 2. maaliskuuta 2015

Se on kevät nyt

Nyt on taas tullut retkahdus näissä päivityksissä, taitaa olla useampi viikko aikaa. Tässä välissä on taas ehtinyt tapahtua jo vaikka mitä!

Vesieristeiden laittamisestakin on kulunut jo melkein pari viikkoa. Se oli nopea homma, muutama päivä siinä meni ja sitten oli eristeet laitettu.Viime viikolla laatoitettiin jo lattiat ja seinät! Taas talon ulkonäkö muuttui entistä enemmän valmiiksi. Kaikki muut laatat laitettiin paitsi välitilalaatat. Ai niin, koiranpesupaikka jäi hiukan kesken, kun laatat loppuivat kesken. Niitä pitäis tulla tässä joku päivä lisää, niin se saadaan valmiiksi. 

Tosi kivan värisiä kaikki laatat ovat olleet...harmaata ja harmaata ja hiukan valkoista :-D Tää on tätä nykyajan väriä! Varmaan kaikissa DT:n talonäytöissä kun käytiin, niin kaikissa oli tumman harmaat lattiat pesutiloissa...eli samoilla mekin mennään :)




 Pesuhuone. Suihkujen takaseinä mattaa harmaata ja
muut seinät kiiltävä valkoinen.


Toisen wc:n lattia 30x30 laattaa, samaa kuin eteisessä.

Hiukan kannettavaakin on tullut ja huomenna tai ylihuomenna tulee lisää! Viime viikolla tuli kaikki kodinkoneet ja tänään oli Jarkko kantanut sisään kiukaan. Niin ja lvi-kalusteet tulivat myös tänään. Sitten seuraavaksi tuleekin kaikki kiintokalusteet, joten sitten kantamista riittää! 
Edellisviikolla oli tullut lumiesteet ja rännit. Oli vaan käynyt pieni moka, kun taloon oli laitettu väärän väriset vaaka rännit. Syöksyputket oli ihan oikein. Vahinkohan tuo oli ja tänään oli asia korjattu ja nyt on sitten kaikki oikein :) Meillä on siis lumiesteet ja vaakarännit tummanharmaat ja sitten syöksyputket valkoiset.


Kevät ja lumikellot omassa pihassa, ihanaa!
Viime vuonna kukat olivat lähes samaan aikaan nupuilla. 



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti