maanantai 16. maaliskuuta 2015

Laatta, laudetta ja listaa

Eihän tässä meinaa itsekään pysyä perässä. kun koko ajan talossa tapahtuu enemmän ja enemmän. Viime viikon lopulla laatoitukset jatkuivat. Koiranpesupaikka laatoitettiin loppuun, keittiön ja kodinhoitohuoneen välitilat laatoitettiin ja muutama porrastava lattialaatta korjattiin. Nyt on sitten kaikki laatoitukset viittä vaille valmiina...jotain viimeistelyjä vielä puuttui, mutta muuten. Kodinhoitohuoneessa tuollaista isoa laattaa, joka näyttää enemmän pikkulaatalta. Keittiössä harmaa 25cm korkea laatta.

KODINHOITOHUONE
'

KEITTIÖ


KOIRANPESUPAIKKA

Eilen päivällä kun mentiin katsomaan mitä aamupäivän aikana oikein oli puuhattu, niin siellähän oli lauteet melkein valmiina! Nyt ne sitten onkin jo valmiit :) Kohta päästään saunomaan!! Saunaanhan me otettiin ihan peruslauteet. Ei oikein osattu ajatella/hahmottaa/päättää millaiset muunlaiset lauteet tuollaiseen pieneen saunaan olisi voinut laittaa. Onhan meillä olemassa kiukaaseenkin se upotuskaulus, mutta sille nyt ei vielä ollut tarvetta. Voidaan sitten joskus halutessamme niitä lauteita muokata, nyt luulen,että ollaan vaan tyytyväisiä kun päästään saunaan! :) 
Sauna, pesutila sekä toinen wc olivat saaneet myös ovet ja oli siellä kattolistojakin jo paljon laitettu. Nyt kun ovet oli paikallaan, niin kodinhoitohuone näytti jo ihan valmiilta! Ihan mahtavaa! Ovien myötä korostui myös kivasti kodinhoitohuoneen tummemman harmaa seinä. 

 

WC JA PESUTILA

Tässä korostuu hyvin se harmaa seinä :) 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti