keskiviikko 4. helmikuuta 2015

Sisämaaleja!

Vitsi miten ihanaa! Sisäseinillä on maalit jo melkein joka seinällä! Valkoinen taitaa olla ainut maali mitä ei vielä tähän mennessä ollut maalattu, mutta kaikki muut seinät ovat saaneet jo oman sävyn. Talo näyttää taas paljon enemmän omalta :)

Olohuoneessa takkaseinä ja toinen iso seinä ovat saaneet harmaan sävyn. Tästä tykkään ihan tosi paljon, kun takka erottuu nyt entistä paremmin seinästä.
Pikkumakuuhuone on saanut värikseen vihreän ja valkoisen. Vihreä (aloe) on aikas hempeä,mutta pirtsakka. Luonnollisestikaan tästä kuvasta ei näy mitään...
 Iso makuu huone on taas sinertävä. Pitkän ikkunan seinälle tulee siis se petrolin sininen tehostetapetti. Vaikuttaa, että sävyt sopisivat hyvin yhteen...katsotaan kun tapetit tulevat :) Alemmassa kuvassa erottuu sinertävä sävy hieman paremmin, kun vieressä on vaalea pohjamaali.

Hallista aukeaa näkymä kahteen makuuhuoneeseen, vihreään ja siniseen. Mun silmään sointuvat kivasti toisiinsa.
Tällä hetkellä vaikuttaa kaikki maalit tosi mukavilta ja onnistuneilta valinnoilta. Jos jotain haluaisin tässä vaiheessa muuttaa, niin olisin valinnut meidän harmaan sävyt asteen tummempina. Hyvät ne on ilman muuta näinkin, mutta eivät olisi olleet vielä liian tummia, vaikka asteen tummempia olisivatkin olleet. Aluksi pelkäsin, että tummempi harmaa on niin tumma, että siitä ei erotu musta seinätarra, mutta kyllä se erottuu, jos sellaiselle seinälle haluaa tarran laittaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti