keskiviikko 11. helmikuuta 2015

Ulkopuolellakin etenee

Talon ulkopuoliset hommatkin etenee sisähommien ohella. Timpurilla alkaa olemaan urakat meidän talossa tehtynä. Enää muutama porras ja sitten hänen osuus on valmis. Terassit alkaa näyttää jo ihan oikeilta terasseilta eikä vain katoksilta. Terassin lattiat, portaat ja kaiteet ovat melkein valmiita.

Sisällä tapetoinnit on vielä kesken, kun kaikki tilaustapetit eivät vielä ole tulleet. Huomenna pitäisi tulla lisää laattoja (kosteiden tilojen lattialaatat), joten voi olla että samassa kuormassa on sitten ne puuttuvat tapetitkin. On muuten sisällä pinnat maalattu ihan tosi hienosti! Vaikka auringon valo osuu seinän pintaan, niin ei yhtään näy epätasaisuuksia. Myös värimaalien reunat on maalattu tosi kauniisti. Meillä taisi käydä tuuri maalarin(kin) suhteen :)

Talon valmistumisen myötä meillä alkaa olla ajankohtaista myös vanhan talon purku. Pikku hiljaa pitäisi alkaa pyytämään urakkatarjouksia siitä, minkä verran talon purkaminen maksaa. Uusi ja vanha talo on niin lähekkäin, että varoen pitää purkamisen tapahtua.

Tässä tätä päivältä pari kuvaa takaterassista:



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti