keskiviikko 3. joulukuuta 2014

Maalämpöä ja sisähommia

Viime torstaina ajoi kuorma-auto pihaan ja sen kyydissä oli maalämpöpora...vai miksi sitä virallisesti kutsutaankaan. Samana iltana alkoi sitten meidän maalämpöporakaivon tekeminen. Eilen tiistaina tuli sitten homma valmiiksi. Porakaivoin syvyys on n.140m. Meillähän tuota savea piisaa, ensimmäiset 44m oli pelkkää saviliejua. Ja nyt se savilieju sitten koristaa meidän pihaa :-D Onneksi samassa kulmassa oli jo iso kasa multaa, joten mitäpä tuosta savesta siinä lisänä.




Tajusin myös tässä yksi päivä, että enhän ole kertaakaan laittanut yhtään kuvaa talon sisältä. Sielläkin on hommat edenneet jo vaikka kuinka paljon. Hommat etenee joka päivä hyvällä tahdilla, kaikkea ei edes huomaa mitä on tehty, kun homma ei enää ole niin näkyvää kuin tuo talon tuominen pihaan :) Seuraavaksi laitetaan lattialämmitysputket ja maanantaina pitäisi olla pintalaatan valu.

Makuuhuone :)
Autotalli 


Tekninen tila - ei ihan valmis vielä
Kylmävesiputket

Viime viikolla oli rakennetarkastus. Mukana oli siis Kaarinan kaupungin edustaja ja meidän vastaava mestari. Ja Jarkko tietenkin myös. Tarkastuksessa ei ilmennyt mitään erikoista, kaikki siis niiltä osin kunnossa. Tällä viikolla taas oli DesignTalojen kautta jokin tarkastus, siinäkin kaikki pääasiassa kunnossa. Muutama pieni korjaus, mutta ei onneksi mitään isompaa. 

Molemmat talot vierekkäin takapihalta kuvattuna


 Lopuksi vielä ihania jouluyllätyksiä 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti