maanantai 15. joulukuuta 2014

Hommat etenee

Vettä ja märkää! Onneksi jouluun kuuluu valoja, kynttilöitä, glögiä ja ystäviä, niin ei tää pimeyskään niin pahalta tunnu. Ollaan käyty kyläilemässä useammassakin paikassa ja meillä on myös käynyt vieraita. Sellainen pieni joulun odotukseen kuuluva hässäkkä on koko ajan päällä, mutta se on vaan mukavaa kun on hiukan tohinaa!

Taas on viime blogipäivityksestä aikaa ja talossa on tapahtunut vaikka mitä sitten viime päivityksen. Lämminvesiputket ja keskusimurin putket on laitettu paikoilleen.


Lattialämmitysputket on laitettu lattialle ja siellä ne kiemurtelevat :-)




Lattiavalu siirtyi yhdellä päivällä, eli valu tehtiin viime tiistaina. Edeltävänä viikonloppuna Jarkko ja hänen isänsä tekivät muotin autotallin ajoluiskalle ja tiistaina sitten Jarkko valoi luiskan betonilla. Valmiista luiskasta ei taida olla yhtään kuvaa ja nyt se on niin peitetty pressulla etten jaksa ottaa pressuja pois vain valokuvan takia. Ehdottomasti tärkein asia kuitenkin löytyy ajoluiskasta....eli meidän pikku-puudelin tassun jälki :) Parastahan se on kun saa ikuistettua ihania asioita elämässään!
Viime viikolla alkoi myös väliseinien teko. Väliseinien rungot on paikoillaan, mutta hiukan vielä seinät kaipaa mun mielestä jotain suojaa :-D Huoneet hahmottuun nyt jo tosi hyvin ja tuntuu niin hienolta ja hyvältä tuo meidän talo - juuri sellaiselta kuin ollaan haluttukin. Onhan se aika hupaisaa kun jaksetaan uudestaan ja uudestaan fiilistellä talossa. Ja jonain päivänä tuo talo on meidän koti.



Viime viikolla tuli myös takka pihaan. Viikonloppuna takka kannettiin Jarkon ja Mikon voimin sisälle, aikamoinen homma taisi ollakin. Tällä viikolla pitäisi sitten olla takan muuraus. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti