torstai 2. lokakuuta 2014

Maatyöt alkoivat!

Tänään kun tulin töistä kotiin, niin piha näytti tältä.


Vihdoinkin!! Johan tätä on jo odotettukin, että jotain konkreettista alkaa tapahtua. Papereita on toki jo pyöritelty koko kesä, mutta nyt piha alkaa näyttää siltä, että täällä ollaan oikeasti pian rakentamassa! Muutaman sanan vaihdoin maatyöurakoitsijan ja kaivurimiehen kanssa ja sitten kävin siirtelemässä muutamia tavaroita pihasta, jotka olivat jääneet kaivurin tielle :-D

Seuraavaksi kaivurilla kiskottiinkin sitten irti meidän vanhan (siis nykyisen!) talon porras. Talosta on siis jouduttu purkamaan jo veranta, koska uusi talo tulee niin lähelle, että veranta olisi ollut tiellä. Jäljellä oli enää vain verannan kiviporras ja seuraavassa kuvassa kaivuri repii sitä irti. Koko talo vaan tärisi, kun porras irtosi. Me mentiin Svingin kanssa hiukan kauemmas, ettei jäädä alle, jos talo kuitenkin romahtaa ;-) Ei romahtanut ja hyvin irtosi porras.


Päivän päätteeksi piha oli aikas hyvin myllätty! Iso kasa kantoja oli kasassa, kiviä oli viety jo poiskin ja muutama maakasa koristaa nyt pihaa. Pihatien liittymäkohtaa meidän piti hieman leventää kuusiaidan osalta, sen verran kaponen aukko on meidän pihalle, että kuusen oksat vaan raapivat kuorma-autoa. Yksi kuusi kaadettiin ja varmaan metrin verran leveni liittymä. Jarkko kaatoi kuusen ja mä sain puutarhatraktorilla kiskoa kaadetun kuusen pois, tasajako ;-)


Tässä lähtee kaivon renkaat!

 Svingi pakotettuna istumaan multakasassa :-D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti