perjantai 21. marraskuuta 2014

Mitä ihmettä! Talo meidän pihalla :)

Keskiviikkona se talo sitten tulla tupsahti. Melkein kuin olisi taivaasta tippunut, niin nopeaa toimintaa. Aamukuudelta tuli nosturi pihaan ja valmistelut alkoivat. Seitsemältä tuli DT:n rekka ja siitä se pystytys sitten alkoi. Itse lähdin yhdeksältä töihin, niin silloin oli jo kolme seinää pystyssä. Viideltä kun tuli kotiin, niin oli kokonainen talo pihassa :) Aikas huikeeta! Meidän nykyinen koti ei enää edes näy uuden talon takaa, eikä me pystytä enää kyttäämään tielle :-D








Pystystyspäivä oli loistava ilmaltaan. Oli ihan kuivaa ja aika kirkasta. Toisin kuin tänään, kun lumi on satanut maahan. Tai tuohan se lumi toki valoa, mutta eipä mua olisi haitannut, jos hiukan olisi vielä lumi odotellut tuloaan. Pitkää päivää työmiehet ovat tehneet, aamu kuudelta ovat jo paikalla ja iltaan asti hommia tekevät. Takapihan terassilla on jo katto ja rakennustelineet on laitettu ympäri taloa. Tänään rekka toi pihaan lisää tavaraa, ehkä eristeitä? En oo varma, kun en tarkemmin käynyt katsomassa. 

Eilen Jarkko kaivoi koko päivän sähköille kuoppaa. Naapurin puolella on sähkötolppa ja jotta sinne päästään, täytyy alittaa rajalla oleva kuusiaita. Juuret ja oksat oli kuulemma ärsyttävästi koko ajan edessä, mutta nyt homma on valmis ja enää liittäminen puuttuu. Se homma kuuluukin sitten sähköyhtiölle. Mä kiertelin eilen vähän pihaa ja taloa kiertämässä ja siivosin roskia, jotteivät jää lumen alle. Tänään kannoin laudan pätkiä pois työmiesten jaloista pyörimästä. Tällaista tää arki nyt sitten varmaan aika paljon on, siivoamista, lumenluontia ja ihmettelemistä.



Nää on meidän polttopuut, jotka odottavat sirkkelöintiä :-D


2 kommenttia:

  1. Kyllä te olette olleet ahkeria! Aivan mielettömän ihanaa, että saan tällain "vierestä" seurata teidän taloprojektia, kun en itse ole koskaan päässyt rakentaan. Mä tykkäsin tein pohjapiirustuksesta, aika paljon miunkin maun mukaan. Ja takka oli tosi hyvän näköinen!

    VastaaPoista
  2. Vähän kätevää, että asutte siinä vieressä.Meillä on semmonen reipas 10 kilometriä välissä niin vähän kivaa jos tulee runsasluminen talvi. O-ou.

    Mutta aika siistiä, talo pystyssä!! :)

    VastaaPoista